Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Με τους νεαρούς κρατούμενους η ΑΕΚ


Μια πρωτοβουλία αντάξια της ιστορίας και του ήθους της ΑΕΚ

EKKKN2.jpg
...
Στο Δημοτικό Σχολείο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα (EKKN) βρέθηκαν ο Χρήστος Πιλάλης (μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ) και ο Νίκος Πελεκούδας (έφορος του σκακιστικού τμήματος) την Πέμπτη 15/12 το βράδυ.

Να πάμε, αξίζει

Ο μικρός Χρήστος Μάντης είναι 17 μηνών και έχει επιθετικό όγκο. Χρειάζεται άμεσα (και συνέχεια) μεταγγίσεις αιμοπεταλίων. Νοσηλεύεται στο Αγία Σοφία παίδων-Κ.Ε.Θ (ΕΛΠΙΔΑ) περιοχή Γουδί (Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου), όσοι μπορούν να βοηθήσουν να καλέσουν στο 2107452036 τμήμα αιμοδοσίας δηλώνοντας ότι θα δώσουν αιμοπετάλια για τον Χρήστο Μάντη του Ηλία (αναφέρατε και το όνομα του πατέρα).
Με σκοπό να ενισχυθεί η οικογένεια διοργανώνεται Γιορτή Αγάπης, το Σάββατο στις 17-12-2011, ξεκινώντας από τις 20.00 στο SugarCult, όπου θα συγκεντρωθούν χρήματα για να στηρίξουμε τον αγώνα του μικρού Χρήστου και της οικογένειας του.
Μια γιορτή που όλοι μαζί θα δώσουμε όλη τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά, μια γιορτή για έναν ευγενή σκοπό όπου θα δείξουμε την ανθρωπιά μας στην πράξη!



Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Bazaar από το Χατζηπατέρειο


Παρασκευή 16.12 9 πμ- 4 μμ, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Πλούτωνος και Ηροδότου Μεταμόρφωση



ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο...



...την Τετάρτη 14.12 στις 7 μμ.



Μετά τη συλλογή εκατοντάδων αποδεικτικών πληρωμής ρεύματος και την προετοιμασία για την αποστολή εξωδίκου εκ μέρους όλων, η επιτροπή καλεί σε συγκέντρωση για να οργανωθούμε ανά γειτονιά. Οι πρώτες επιτυχίες( αναστολή διακοπών, παράταση διαστήματος από τις 40 στις 80 ημέρες και η συζήτηση περί "αναξιοπαθούντων") δυναμώνουν την πεποίθησή μας ότι ο αγώνας μας είναι ισχυρός και δίκαιος. Στην ενότητα των πολιτών βρίσκεται η δύναμη.