Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μέγας Καζαμίας του 2012




                      ΑΠΌ ΤΟ WWW.ARISTEROBLOG.GR 
Ιανουάριος
Σε πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του, ο χερ Χορστ Ράιχενμπαχ χαιρετίζει τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες, προκειμένου η χώρα να βαδίσει αποφασιστικά στον δρόμο της υγιούς απορρύθμισης της οικονομίας της. Η ομιλία του σκιώδους πρωθυπουργού της Ελλάδας κλείνει με την εμβληματική προτροπή: «Εμπρός πληβείος Έλληνος, αποντείξτε γκια μια ακόμη φορά, πως ξέρετε να πεταίνεται σαν πραγκματικοί ήρωος!»
Οι κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης επισκέπτονται τις Βρυξέλλες, με αμφίεση Γκασπάρ, Μελχιόρ και Μπαλτάσαρ.  Στη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους της Ε.Ε. της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ, οι τρεις άνδρες παραδίδουν συμβολικά χιλιάδες τίτλους ιδιοκτησίας κρατικών επιχειρήσεων, ακινήτων, γαιών και υδάτων. Τα χρηματιστήρια χαιρετίζουν το γεγονός με κάθετες απογειώσεις των δεικτών τους. Τα σπρεντς του ελληνικού χρέους καταποντίζονται από τις 17.236,8 στις 16.955,3 μονάδες.
Τη φιλοδοξία του να καθαρίσει την πρωτεύουσα από τους εξαθλιωμένους άστεγους που υποβαθμίζουν το ιστορικό της κέντρο ανακοινώνει ο Δήμαρχος Ευκατάστατων και Απαστραπτόντων Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης.    

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Απλήρωτοι μετά μουσικής....


τη συμπόνοια και την κατανόησή τους εξέφρασαν στους επί 18 μήνες (!)απλήρωτους της Φιλαρμονικής όλες οι δημοτικές παρατάξεις.
Ένεκα τούτου προβλέπεται να μείνουν άλλους 18 απλήρωτοι!


...
Δεκαοχτώ μήνες έχουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας και για το λόγο αυτό έφεραν αίτημα καταβολής δεδουλευμένων για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Με την προσμονή των Χριστουγέννων...


 παιδιά και μεγάλοι διασκέδασαν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου


 ....
Πλήθος κόσμου, μικρών και μεγάλων, συμμετείχε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου την παραμονή των Χρστουγέννων. Από το μεσημέρι, ως αργά το απόγευμα, τα παιδιά πακολούθησαν και συμμετείχαν στο παιχνίδι με θεατριά δρώμενα, ταχυδακτυλοργό, ζωγραφική κ.α., σε μια εκδήλωση χαράς για όλους. Σύμφωνα με τους διοργανωτές το πολύ χαμηλό κόστος των εκδηλώσεων καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από χορηγίες, χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε κατ' ελάχιστο το ταμείο του Δήμου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Κέρδισε την προσφυγή ο Δήμος


 
 .....
Απαγόρευσε τη διακοπή ρεύματος δικαστήριο, μετά την προσφυγή του Δήμου


....
Η πρώτη δικαστική επιτυχία στην υπόθεση του χαρατσιού στο λογαριασμό της ΔΕΗ ήρθε για το Δήμο Ηρακλείου. Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας απαγορεύτηκε στη ΔΕΗ η διακοπή του ρεύματος σε 26 οικογένειες, από αυτές που χαρακτηρίζονται ως ευπαθείς, ως τις 09.02, οπότε και θα εκδικαστεί η κύρια προσφυγή. Η απόφαση αυτή είναι η πρώτη θετική για Δήμο της Αττικής.  

Εκδήλωση για τα παιδιά των ειδικών σχολείων



...
διοργάνωσε ο σύλλογος δασκάλων


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγενιάτικη Γιορτή που οργάνωσαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Nέας Ιωνίας, ο Σύλλογος μας, μαζί με τους Συλλόγους Διδασκόντων του Σχολείου αυτού και των τριών Ειδικών Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας, καθώς και με το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας.
Τα παιδιά της Ε΄ τάξης, συμμετείχαν στο θεατρικό που είχε οργανώσει ο συνάδελφος Θοδωρής Θεοχαρόπουλος κι έδωσαν δύο παραστάσεις την Παρασκευή 16/12/2011 και τη Δευτέρα 19/12/2011, με «καλεσμένους» τους μαθητές των ειδικών σχολείων της Ν. Ιωνίας, του Ν. Ηρακλείου και της Μεταμόρφωσης, που μεταφέρθηκαν εκεί οργανωμένα με τη φροντίδα των εκπαιδευτικών αυτών των σχολείων.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Προσφορές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Αγαπητοί συνδημότες,
Με την έναρξη της λειτουργίας του Δημοτικού Παντοπωλείου, διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση, την αυθόρμητη συμμετοχή και συμπαράσταση πολλών κατοίκων της πόλης μας, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Όσοι συμπολίτες μας, επιθυμούν να προσφέρουν και να ενισχύσουν το Δημοτικό Παντοπωλείο, μπορούν να προσφέρουν ότι επιθυμούν, από την παρακάτω κατάσταση και να παραδώσουν τις προσφορές στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, 28ης Οκτωβρίου 3 από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.