Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αποδείχθηκε ανεπαρκής να διαχειριστεί τα προβλήματα της πόλης...

Αποσύρουν τη στήριξη στον Καμίνη οι Νέοι Πράσινοι....



...

Αλληλεγγύη στην Βίλα Αμαλίας


 Η Κατάληψη Βίλλα Αμαλίας εδώ και 23 χρόνια αποτελεί έναν ανοιχτό πολιτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χώρο, καθώς και στεγαστική κολεκτίβα. Συνολικά, πάνω από 20.000 νέοι έχουν περάσει από τις εκδηλώσεις της Βίλλας όλο αυτό το διάστημα.
 Είναι προφανές ότι η Βίλλα ενοχλεί. Τόσα χρόνια είναι ο προμαχώνας του αντιφασιστικού αγώνα και έχει συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων της γειτονιάς, τόσο συμμετέχοντας  στη συνέλευση κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας, όσο και πραγματοποιώντας ανοιχτές και εξωστρεφείς δράσεις στην περιοχή.
  Οι Νέοι Πράσινοι, ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, και ενάντια σε κάθε μορφή βίας, προτάσσουμε την αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση και την αξιοποίηση άδειων κτιρίων και χώρων που δεν χρησιμοποιούνται. Παραξενευόμαστε που κάποιοι απορούν που χτυπήθηκε η Βίλλα Αμαλίας. Η κοινωνική αυτοοργάνωση είναι το παιδί που μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή σ' αυτόν τον τόπο και, ως γνωστόν, οι ''σπουδαίοι εθνικοί ηγέτες'' τα επικίνδυνα παιδιά τα σκοτώνουν πριν μεγαλώσουν.
 Παράλληλα, καλούμε τους Οικολόγους Πράσινους να άρουν εδώ και τώρα τη στήριξή τους στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος έχει ακολουθήσει εμφανέστατα καθεστωτικές επιλογές, παραβαίνοντας μάλιστα την προεκλογική δέσμευσή του προς τον οικολογικό χώρο. Αποδείχθηκε ανεπαρκής να διαχειριστεί τα προβλήματα της πόλης και την διαρκώς αυξανόμενη φασιστική απειλή  και δεν μπορεί πια να ταυτιστεί με το όραμά μας για μια ανθρώπινη και οικολογική Αθήνα.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Σκουπιδότοπος ο Κηφισός


...
Διαμαρτυρία του Εξωραϊστικού συλλόγου της Μποφίλια


...
Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στα όρια του οικισμού Μποφίλιας και συγκεκριμένα στο ύψος του  Κηφισού ποταμού, που αποτελεί το φυσικό σύνορο δύο Δήμων. Του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Δήμου Αχαρνών.  
Ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος "ΜΠΟΦΙΛΙΑ"στην προσπάθειά του να δοθεί ένα τέλος στο χρονίζον αυτό πρόβλημα, έχει έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και ελπίζει στην όσο το δυνατόν πιό σύντομη αντιμετώπιση του θέματος.
Με επιστολή του απευθύνθηκε στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στους Δήμους Μεταμόρφωσης και Αχαρνών και στο αστυνομικό τμήμα Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η Αθήνα της ντροπής




Φωτογραφία τραβηγμένη στις 26 Δεκέμβρη το βράδυ. Η χωρίς κανένα σχεδιασμό, παράλογη αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης φέρνει το 1/4 σε φορολογικά έσοδα και κάνει την Αθήνα θάλαμο αιθάλης. Ένα πείραμα ηλιθίων, σε βάρος της υγείας όλων.
Από το www.left.gr 

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Φωτορεπορτάζ από τη συλλογή ειδών του Δικτύου Αλληλεγγύης

Από τη δράση του Δικτύου Αλληλεγγύης της Μεταμόρφωσης

Μετά τις πόρνες και πλάκωσαν και οι ....πριγκήπισσες!


Ανακοίνωση των δασκάλων για το ειδικό σχολείο Μεταμόρφωσης



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

Παναγιώτης Μανούρης: Είμαστε εδώ και για τα δύσκολα

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη της Νέας Ιωνίας μιλάει στην Έκφραση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μανούρης. Ο κ. Μανούρης μιλά για τη δημοτική αρχή, για τη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, για τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης και άλλα πολλά...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

MANOURIS3.jpg