Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πώς μια πράξη συμπαράστασης εξελίσσεται σε κακούργημα


«Ήταν Σάββατο 21 Ιουλίου, τα μεσάνυχτα, όταν ο Πέτρος Καπετανόπουλος άκουσε φωνές στην γειτονιά του, στον Κολωνό. Μόλις είχε βάλει για  ύπνο το μικρό παιδί του και είπε στην σύζυγό του ότι θα κατέβει να δει τι συμβαίνει.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Για να τελειώνουμε μια και καλή...


Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη ότι είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

Υ.Γ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι αυτό να είστε σίγουροι.

948887_1_

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Συγκεντρώνουν αναγκαία για ευάλωτες ομάδες



...
Ανακοίνωση της “Ιωνία Νέα Άποψη”


...
Η Δημοτική παράταξη «Ιωνία Νέα Άποψη» ανταποκρινόμενη στο πνεύμα των ημερών, προγραμματίζει μια σειρά δράσεων με γνώμονα την αρωγή σε ευάλωτες και χειμαζόμενες κοινωνικές ομάδες, θεωρώντας τις ενέργειες αυτές ως ελάχιστη συμβολή στο έργο συγκεκριμένων φορέων και ως τον καλύτερο τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Όπισθεν ολοταχώς


Κακήν – κακώς τα “μάζεψε” ο Μιλτιάδης Καρπέτας στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο



... όπου επιχείρησε να φέρει θέμα ιδιωτικοποίησης του κολυμβητηρίου.