Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε … MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πούμε πχ βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά) :


...
Τρέμη. «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες».

Μπίζνες ¨σε αναδασωτέα περιοχή της Πεντέλης.


Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής φέρνει επειγόντως για συζήτηση προ ημερησίας διάταξης, η Περιφερειακή Παράταξη ¨Αττική Συνεργασία όχι στο Μνημόνιο¨ την προσπάθεια δημιουργίας από την Εκκλησία φωτοβολταϊκού πάρκου 300 MW σε κηρυγμένη αναδασωτέα δασική περιοχή του Πεντελικού Όρους. 

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Στα γραφεία της ΝΔ...

η πρώτη προεκλογική εκδήλωση
...
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Μεταμόρφωσης σας προσκαλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία μας, οδός Ρόδου & Ύδρας 2 την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, και ώρα 19:30 μμ με θέμα:
«Η ορθότητα των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για ανάπτυξη και επανεκκίνηση της οικονομίας μπορούν να εφαρμοστούν μόνον από μια ισχυρή κυβέρνηση».
Με βασικούς ομιλητές:
Τάνια Ιακωβίδου, Δημοσιογράφος, υποψήφια βουλευτής Βʼ Αθήνας
Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, Διεθνολόγος, υποψήφιος βουλευτής Βʼ Αθήνας


ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα δικαιώματα της γυναίκας


Δευτέρα 26/03 στις 6.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου( Γκινοσάτη και Πλαστήρα)
Συγκέντρωση της ΚΟ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Μεταμόρφωσης

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ



Η διαρκής ενημέρωση των εργαζομένων για τον καταιγισμό μέτρων και τις πραγματικές συνέπειές τους, αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία των αγώνων που έρχονται σε κάθε επίπεδο. Είναι προϋπόθεση για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ενόψει των δραματικών αλλαγών που επέρχονται στον κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό βίο της χώρας και στις εργασιακές σχέσεις, στα πλαίσια του Μνημονίου 2 και των εφαρμοστικών νόμων, σας καλούμε να παρευρεθείτε στην ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί
στον Πολυχώρο “ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ” (Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου)
την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 και ώρα 7:30 μ.μ.

με εισηγητές τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Γιάννη Κουζή
και τον δικηγόρο – εργατολόγο Τάσο Πετρόπουλο.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ