Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Αυτή τη μάχη την κερδίσαμε


Ανεστάλη η παράλογη απόφαση για σφράγιση(!) του υπαίθριου χώρου του 150 Ο.Τ. Έγινε το μεσημέρι η συγκέντρωση του Δήμου


...
Στο πάρα πέντε σταμάτησε η σφράγιση του Ο.Τ. 150 στο δήμο Νέας Ιωνίας την Παρασκευή το πρωί. Ο δήμος ακολουθώντας τη νομική οδό εξασφάλισε την απόφαση αναστολής μέχρι να η υπόθεση να εκδικαστεί στα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας.
Παρόντες ο δήμαρχος, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, ο πρόεδρος και μέλη του σωματείου εμπόρων, το σωματείο εργαζομένων του δήμου Νέας Ιωνίας και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.
Μετά την απομάκρυνση των παρευρισκομένων στο χώρο ήρθε περιπολικό και εκπρόσωπος της περιφέρειας που παρέλαβαν το έγγραφο με την απόφαση της αναστολής.
«Κάποιες τέτοιες αποφάσεις που αβασάνιστα γίνονται δεκτές από την περιφέρεια, εμποδίζουν τους δήμους να λειτουργούν και να προσφέρουν στους δημότες τους. Αν συμμορφωνόμασταν και δεν αντιδρούσαμε υπήρχε κίνδυνος γενικότερων επιπτώσεων», τόνισε στη σύντομη ομιλία του προς τους δημότες ο δήμαρχος Ηρ. Γκότσης. «Δε νομίζω ο περιφερειάρχης να επιμένει σε αυτή την παράλογη απόφαση, ελπίζω να μην έχουμε συνέχεια Αυτή τη μάχη την κερδίσαμε»

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Ανεξάρτητος ο Στράτος Σαραούδας

Το είχε πει στο προηγούμενο συμβούλιο, το υλοποίησε στο τελευταίο: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τη Δ.Ε.Κ. του Δημήτρη Τζίτζιφα κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Στράτος Σαραούδας. Η δήλωση που κατέθεσε είναι η ακόλουθη: