Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!


ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | 3 μέρες off το κολυμβητήριο...


λόγω ολιγωρίας της Τεχνικής....


 
...
3 μέρες κλειστό έμεινε το κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης, επειδή η τεχνική υπηρεσία έκανε 10(!) μήνες να αντιμετωπίσει τα ζητήματα με τους χαλασμένους κυκλοφορητές του νερού.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Χαριστική βολή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Δήλωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτη Μανούρη

 
...
Ο επικεφαλής της παράταξης Ιωνία Νέα Άποψη Παναγιώτης Μανούρης δήλωσε σχετικά με την πρόθεση που εκφράστηκε από την Κυβέρνηση για τον περιορισμό των διαθέσιμων πόρων προς τους Δήμους:

«Το να μειώσει η Κυβέρνηση κατά 400 εκατομμύρια ευρώ τα ήδη μειωμένα έσοδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Οι Δήμοι της χώρας βιώνουν την τελευταία διετία την κρίση, έχοντας μειωμένα έσοδα κατά 40% μέχρι στιγμής και αυξημένες αρμοδιότητες, λόγω Καλλικράτη.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Στον προαστιακό της Μεταμόρφωσης...


... το ραντεβού για το Σύνταγμα, στις 3.30 το μεσημέρι


.....
Η Επιτροπή ενάντια στο χαράτσι καλεί τους πολίτες της Μεταμόρφωσης στη συγκέντρωση του Συντάγματος, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Τόπος συνάντησης ο προαστιακός της Μεταμόρφωσης, επί της Δροσίνη, στις 15.30. Να μη λείψει κανείς!

 


sygkentrosi1.jpg

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Η δημοτική αρχή καθυστερεί να αντιληφθεί ...


και να αντιμετωπίσει τα επείγοντα προβλήματα της κοινωνίας.
Ανακοίνωση του ΣΥΝ Μεταμόρφωσης


.....synaristERA.jpg
Μεταμόρφωση  07.02.2012

Στο  δημοτικό συμβούλιο της 30.01.2012 συζητήθηκε το θέμα του ανοίγματος χώρων θερμαινόμενων για όσους πολίτες έχουν ανάγκη. Η διοίκηση του Δήμου μας αρνήθηκε να υλοποιήσει ακόμα και αυτήν την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για το άνοιγμα θερμαινόμενων χώρων όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 4 βαθμούς.