Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ένα βίντεο που λέει πολλά


....
Με λίγα λόγια, πολλούς αριθμούς και πολλά νοήματα, οι Πορτογάλοι δίνουν μια απάντηση που "σπάει κόκαλα"!

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Το διαφημίζουν κιόλας!

Γλίτωσαν το κράξιμο στη Μεταμόρφωση, το εισέπραξαν στο Πολυτεχνείο!


Δείτε το γιατί ΕΔΩ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις..


από τους Γιατρούς του Κόσμου στη Λαϊκή Συνέλευση


...
Την Παρασκευή 23 Νοέμβρη από τις 10.30 στο Χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θα λειτουργήσει Ιατρική κινητή Μονάδα των «Γιατρών του Κόσμου».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Οι φιλοδοξίες ας περιμένουν λίγο


...
Απάντηση της δημοτικής αρχής στο Νίκο Μπάμπαλο


pantelisvlassopoulos7.jpg
...
Την ώρα που τα μέτρα του τρίτου μνημονίου διαλύουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο κ. Νίκος Μπάμπαλος δεν μπορεί να ξεφύγει από τις εμμονές του.
Αντί να ενώσει τις δυνάμεις του με την ΚΕΔΕ, την ΠΕΔΑ, το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεχίζει τον μονομέτωπο αγώνα του ενάντια στη Δημοτική Αρχή του Ηρακλείου.
Δε βρήκε λέξη να πει για το κόψιμο των ΚΑΠ Γενάρη και Φλεβάρη από το Δήμο μας, που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να καλύψουμε τα στοιχειώδη. Δεν βρήκε λέξη να πει για τις απαράδεκτες περικοπές που οδηγούν στο κλείσιμο τους Δήμους. Δεν παρευρέθηκε σε καμιά από τις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης, τις συγκεντρώσεις, τις διαδηλώσεις για τα οικονομικά προβλήματα.
Είχε χρόνο για να συμμετέχει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία και για να βγάζει ανακοινώσεις σε βάρος της δημοτικής αρχής.
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε από τον Νίκο Μπάμπαλο να έχει διδαχτεί από το παρελθόν, να λειτουργεί ως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης και όχι του κόμματος, να υπερασπίζεται το Δήμο του και να βάζει σε δεύτερη μοίρα την υπέρμετρη φιλοδοξία του να ηγηθεί κάποτε αυτού του Δήμου.
Ξέρετε κ. Μπάμπαλε πως αν αφήσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση να καταρρεύσει δεν θα αξίζει για κανέναν να ηγηθεί ερειπίων.
Αυτήν την ώρα, ο στόχος είναι η προστασία της αυτοδιοίκησης, της αυτοτέλειάς της, της ύπαρξής της και σε τελική ανάλυση η προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών.
Οι φιλοδοξίες ας περιμένουν λίγο.