Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Επιστολή του Νίκου Μπάμπαλου


mpampalosnikos1z1.jpg
προς τον Παντελή Βλασσόπουλο


....
Κε Δήμαρχε
Για μια ακόμα φορά το κεντρικό κράτος δείχνει το σκληρό και αυταρχικό του πρόσωπο προς την αυτοδιοίκηση.
Με τη ψήφιση του Ν. 4024/2011 από τη Βουλή, πριν από λίγες εβδομάδες, η κυβέρνηση ουσιαστικά «κλέβει» τους πόρους του «Πράσινου Ταμείου» και αντί να τους διαθέσει για την επίτευξη των σκοπών που δημιουργήθηκε το Πράσινο Ταμείο, τους διαθέτει για την κάλυψη της "μαύρης τρύπας" του προϋπολογισμού.

Κυκλοφόρησε η Έκφραση 19.12.2011


Κατεβάστε την εφημερίδα από εδώ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Προσφορές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο




Αγαπητοί συνδημότες,
Με την έναρξη της λειτουργίας του Δημοτικού Παντοπωλείου, διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση, την αυθόρμητη συμμετοχή και συμπαράσταση πολλών κατοίκων της πόλης μας, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Όσοι συμπολίτες μας, επιθυμούν να προσφέρουν και να ενισχύσουν το Δημοτικό Παντοπωλείο, μπορούν να προσφέρουν ότι επιθυμούν, από την παρακάτω κατάσταση και να παραδώσουν τις προσφορές στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, 28ης Οκτωβρίου 3 από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Το πανε για κλείσιμο...

....


Πιστή στο δόγμα "κλείνουμε σχολεία, νοσοκομεία, ανοίγουμε φυλακές, διασώζουμε χρεωκοπημένες τράπεζες" φαίνεται πως είναι η ελληνική πολιτεία. Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων δείχνει τη διάλυση μιας μονάδας υγείας με σημαντικό ρόλο.
Η ανακοίνωση:

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Στη 2η συγκέντρωση προχώρησε η Επιτροπή ενάντια στο χαράτσι.




Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της συγκέντρωσης των εγγράφων από πολίτες που δεν πληρώνουν το χαράτσι, η επιτροπή πραγματοποίησε τη δεύτερη συγκέντρωσή της στο Πνευματικό κέντρο της Μεταμόρφωσης, την Τετάρτη 14.12 . Οι εκπρόσωποι της επιτροπής ενημέρωσαν.......

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Πλήθος κόσμου για την Αλκυόνη

Πλήθος κόσμου συγκέντρωσε η κοινή έκθεση που πραγματοποίησαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του δήμου Ηρακλείου Αττικής ο σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας Γιάννης Φετάνης και ο ζωγράφος Πασχάλης Γονατάς με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το σωματείο Αλκυόνη.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Δημιουργήθηκε λαϊκή επιτροπή...


στη συγκέντρωση φορέων στη Μεταμόρφωση 
Ανακοίνωση - ψήφισμα των οργανωτών

 

....
"Την Δευτέρα 12/12/2011, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η ιδρυτική συνέλευση της «Λαϊκής Επιτροπής Μεταμόρφωσης». Οι φορείς που κάλεσαν τη σύσκεψη, είχαν ήδη ξεκινήσει το συντονισμό τους και τις κινητοποιήσεις τους εδώ και πολύ καιρό. Τα Συνδικάτα των Οικοδόμων και των εργαζόμενων στους ΟΤΑ, τα σωματεία των εργαζόμενων στη ΦΑΓΕ και των συνταξιούχων του ΙΚΑ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ( δασκάλων και Νηπιαγωγών ) «Γ. Σεφέρης», ο Σύλλογος Γυναικών Μεταμόρφωσης, το παράρτημα ΠΑΣΕΒΕ της Μεταμόρφωσης, και πολλοί άλλοι συνδικαλιστές, εκλεγμένοι σε ταξικά σωματεία όπως των Λογιστών, των εργαζόμενων στα Carrefour, της Ομοσπονδίας Τροφίμων ποτών και άλλα, πήραν την πρωτοβουλία για την ίδρυση αυτής της επιτροπής και την προπαγάνδισαν με πολλούς τρόπους, πολλές μέρες πριν.
Για τη συνέχεια πατήστε εδώ