Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | “Χρήστο παραιτήσου”- “ Θα λέω αλήθειες, ευχαριστώ πολύ”

...

 
...
ή “όταν η κότα πίνει νερό....”


Την παραίτηση του Χρήστου Παπαχαρίση από την παράταξή ζήτησε ο Δημήτρης Τζίτζιφας
σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Μεταμόρφωσης.
Η πραγματική αιτία βρίσκεται στην αποστασιοποίηση του Χ. Παπαχαρίση από τη ΔΕΚ και τη συμπόρευσή του με τον Στράτο Σαραούδα. Η αφορμή ήταν η κόντρα του με τη Χαρίκλεια Νικολοπούλου, για το αν μπορεί μια δημοτική σύμβουλος να διοργανώνει ταξίδια στο εξωτερικό για το ΚΑΠΗ, όπως κάνει η δημοτική σύμβουλος, ως μέλος της 3μελούς επιτροπής των ΚΑΠΗ.
Το θέμα ξεκίνησε με ερώτηση προς το σώμα του Χρήστου Παπαχαρίση, με το παραπάνω ερώτημα.
Σαν έτοιμη από καιρό η Χαρίκλεια Νικολοπούλου έδωσε εξηγήσεις- ότι ενεργεί ως μέλος της επιτροπής και όχι ως δημοτική σύμβουλος- και πέρασε στην αντεπίθεση. “ Σας έχω φέρει όλες τις αποδείξεις, όλα αυτά τα χρόνια, που πλήρωνα από την τσέπη μου ότι έκανα με τα ΚΑΠΗ, ως αντιδήμαρχος.Ορίστε, εδώ είναι κ πρόεδρε και να τις δώσετε και στον τύπο. Ο κ. Παπαχαρίσης μπορεί να μας φέρει τις δικές του;” έριξε τη μπηχτή της η Χαρίκλεια Νικολοπούλου.
Εκεί το θέμα φάνηκε να κλείνει αφού η συζήτηση προχώρησε παρακάτω. Φαίνεται όμως δεύτερες σκέψεις έκαναν το Δημήτρη Τζίτζιφα να παρέμβει αργότερα. “ Η κότα όταν πίνει νερό ευχαριστεί το Θεό. Θα έπρεπε και ο Χρήστος Παπαχαρίσης να ευχαριστεί για τη συνεργασία μας και να μην προκαλεί. Και εμένα μου έλεγαν διάφορα ότι τράβαγε τα ΚΑΠΗ σε κάποιο μαγαζί στο Χαϊδάρι με τα λεωφορεία επανειλλημένα κλπ. Οπρώτος διδάξας δε μπορεί να λέει στην κ. Νικολοπούλου τέτοια πράγματα! Κάπου πρέπει να σταματήσει να λέει λοιπόν..
Επειδή πολλά ακούγονται από σωματεία, στα καφενεία κλπ ότι λέει για την παράταξή μας, του ζητώ να υποβάλλει την παραίτησή του, από την παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία” κατέληξε ο τ. Δήμαρχος. Άρα εκτός ΔΕΚ θα παρακαλέσω τον κ. Παπαχαρίση, να τραβήξει το δρόμο του.”
Η απάντηση του Χρ. Παπαχαρίση; Ευχαριστώ πάρα πολύ, εγώ θα λέω πάντα αλήθειες., θα είμαι αυτός”
Φυσικά όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση περί “πρώτου διδάξαντος”, “φέρε μας τις αποδείξεις σου” κλπ δεν περιποιούν μεγάλη τιμή στους εμπλεκόμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου