Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Συγκεντρώνουν αναγκαία για ευάλωτες ομάδες



...
Ανακοίνωση της “Ιωνία Νέα Άποψη”


...
Η Δημοτική παράταξη «Ιωνία Νέα Άποψη» ανταποκρινόμενη στο πνεύμα των ημερών, προγραμματίζει μια σειρά δράσεων με γνώμονα την αρωγή σε ευάλωτες και χειμαζόμενες κοινωνικές ομάδες, θεωρώντας τις ενέργειες αυτές ως ελάχιστη συμβολή στο έργο συγκεκριμένων φορέων και ως τον καλύτερο τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στηρίζουμε το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας για τη Στέγη Ανηλίκων. 
Παράλληλα, συγκεντρώνουμε αναγκαία είδη για τους εξής χώρους:
1. την ΚΛΙΜΑΚΑ, Μη Κυβερνητικό Οργανισμό που λειτουργεί μονάδες ψυχικής υγείας υπό τη μορφή οικοτροφείων, ξενώνες αστέγων, προστατευόμενα διαμερίσματα, κινητές μονάδες, και κέντρα ημέρας.
2. το ΔΗΜΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (Ηπείρου) για την κάλυψη αναγκών απόρων οικογενειών της παραμεθορίου.
3. το ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΙΤΟΥΣΩΝ ΑΣΥΛΟ (αλλοδαπές με βρέφη και νήπια).
Για την ευόδωση αυτής μας της προσπάθειας προσβλέπουμε και στη δική σας βοήθεια.
Τα αναγκαία είδη είναι: ρουχισμός και παπούτσια για όλες τις ηλικίες, παιχνίδια, γραφική ύλη, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, κλινοσκεπάσματα και μωρουδιακά. Τα είδη, πλην των προσωπικών, μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση. Η συγκέντρωση των πραγμάτων, τα οποία παρακαλούμε να είναι συσκευασμένα, θα γίνεται από 7 έως και 19 Δεκεμβρίου στα γραφεία μας: Αγνώστων Ηρώων & Ασκληπιού 7 απέναντι από τον κινηματογράφο «Αστέρας», από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 10:00 – 13:00 το πρωί, 18:00 – 20:30 το απόγευμα και Σάββατο, από 10:00 – 13:00 το πρωί.
Σε περίπτωση που οι δωρητές δεν μπορούν να έλθουν στο χώρο μας, μετά από επικοινωνία μαζί μας, θα παραλαμβάνουμε τις προσφορές τους από το δικό τους χώρο.
Πληροφορίες θα παρέχονται στο τηλέφωνο 210 2796625 των γραφείων μας, κατά τις πιο πάνω ημέρες και ώρες.

Φιλικά
Η Δημοτική Παράταξη

«Ιωνία Νέα Άποψη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου