Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Ατζέντης σωματείου!!!


Με μια καυστική ανακοίνωση - επιστολή προς την ΚΟΕ και με οξείς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρό της Δ. Διαθεσόπουλο απαντά ο Δήμος Μεταμόρφωσης στην παρουσίαση των Θεοφανείων από την ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
Η ΚΟΕ "απάντησε" με μια ανακοίνωση-σχόλιο στο δημοσίευμα της ΈΚΦΡΑΣΗΣ, χωρίς να απαντά στην ανακοίνωση του Δήμου
theofaneia2.JPG
..
Η αποκάλυψη από το www.ekfrasi.net των ευτράπελων που ακολούθησαν τον αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης έφεραν την νατίδραση του Δήμου στην ανάρτηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Ούτε λίγο ούτε πολύ η ανακοίνωση του Δήμου καταλογίζει στον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο ότι φαίνεται να λειτουργεί ως ατζέντης του ΑΝΟΜ!


Η ανακοίνωση:
 ΠΡΟΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Προκαλεί κατάπληξη ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας σας η τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα:
  1. Ο Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης δεν έχει κανένα κολυμβητήριο και δεν διοργάνωσε καμμία γιορτή των Θεοφανείων, όπως ψευδώς εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σας.
  2. Η τελετή οργανώθηκε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αποκλειστικά από το Δήμο, χωρίς καμιά αρμοδιότητα και ευθύνη των δυο αθλητικών σωματείων που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.
  3. Εκτός από τον Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης στο Κολυμβητήριο του Δήμου φιλοξενείται και ο Α.Κ.Ο.Μ. «Δελφίνια». Η συμμετοχή των δυο Σωματείων στη γιορτή των Θεοφανείων ήταν αυτονόητη.
  4. Η παρουσία διακεκριμένων αθλητών, διοικητικών και τεχνικών παραγόντων της κολύμβησης ήταν ασφαλώς ευπρόσδεκτη στη γιορτή του Δήμου. Ευπρόσδεκτη και τιμητική θα ήταν και η παρουσία του Προέδρου Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι παραβρέθηκε με την ιδιότητα αυτή. Δυστυχώς, όμως, η παρουσίαση της γιορτής από την ιστοσελίδα σας καταδεικνύει ότι ο κ. Πρόεδρος εμφανίστηκε ως «ατζέντης» του ενός από τα δυο σωματεία, τα οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπεί εξίσου. Παραποίησε τα γεγονότα, εμφάνισε εντελώς ψευδή εικόνα και επιχείρησε να οικειοποιηθεί την εκδήλωση του Δήμου για λογαριασμό του Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης, με εντελώς αθέμιτο, και διαστρεβλωτικό τρόπο. Είναι πραγματικά θλιβερό να χρησιμοποιείται έτσι ο θεσμικός ρόλος του Προέδρου και της Ομοσπονδίας.
  5. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης επιθυμεί να κάνει σαφές ότι το Κολυμβητήριο ανήκει στο Δήμο και σε κανέναν άλλο και όσοι φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του οφείλουν να μην το ξεχνούν. Όσοι παρίστανται στις εκδηλώσεις του Δήμου και μάλιστα με θεσμική ιδιότητα οφείλουν να σέβονται το Δήμο, ακόμα και αν δεν σέβονται τη θεσμική τους ιδιότητα.
  6. Ελπίζουμε να συνειδητοποιηθεί το μέγεθος του ατοπήματος και να υπάρξει άμεση επανόρθωση. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος αξιώνει την ανάρτηση του παρόντος, σε εμφανή θέση της ιστοσελίδας σας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Η απάντηση της ΚΟΕ στο δημοσίευμα της ΈΚΦΡΑΣΗΣ:

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα ιστοσελίδας για την αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ του θέματος για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης, τονίζουμε ότι στην παρούσα εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και οι αθλητές της Ανοικτής θάλασσας που έχουν τιμήσει κατ' επανάληψη την χώρα μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια (Γιαννιώτης, Καλαφάτης, Αρνιακός, Φωκαΐδης, Αραούζου και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος).
Η παρουσία τους και οι τοποθετήσεις τους αποτελούν σημαντικό θέμα για την ΚΟΕ.
Το ΔΣ της ΚΟΕ όταν κληθεί, θα παρευρίσκεται με στελέχη του, σε οποιαδήποτε ανάλογη εκδήλωση σωματείου ή φορέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου