Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ανακοίνωση Θεοδωρακόπουλου - απάντηση Φωκιανού



Ο Δ. Φωκιανός καλεί τα μέλη και φίλους του συνδυασμού σε ενημέρωση. Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος τον κατηγορεί ότι φοβάται και ο Δ. Φωκιανός απαντά ότι ο Γ. Θεοδωρακόπουλος έχει πάρει διαζύγιο με τη σοβαρότητα! Απολαύστε τις ανακοινώσεις


.....
Η ανακοίνωση Θεοδωρακόπουλου 
Είναι πρωτοφανής η ανακοίνωση που έφθασε στον τοπικό τύπο από το δήμαρχο Πεύκης-Λυκόβρυσης. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν ο κ. Φωκιανός χωρίζει τους πολίτες σε δυο κατηγορίες. Στους «προσκείμενους» και στους «άλλους».
Οι προσκείμενοι λοιπόν, δηλαδή τα μέλη του συνδυασμού του και οι φίλοι του συνδυασμού του καλούνται στην αίθουσα του δημαρχείου για ενημέρωση όχι βεβαίως σε θέματα της παράταξης, αλλά του ενιαίου Δήμου.
Με άλλα λόγια ο δήμαρχος επιλέγει να ενημερώσει μόνο τους ημέτερους. Αυτό έχει την ερμηνεία του. Και είναι πολύ απλή.
Ή ο κ. Φωκιανός αγνοεί ηθελημένα τους υπόλοιπους κατοίκους, ή φοβάται να τους αντιμετωπίσει σε μια ανοικτή συγκέντρωση και θέλει σαν ακροατήριο αυστηρά μόνο τους προσκείμενους.
Πιθανότατα να συμβαίνουν και τα δύο. Ίσως όμως να συμβαίνει μόνο το δεύτερο γιατί στις αρχές του καλοκαιριού και στη γιορτή των παιδικών σταθμών και στην εκδήλωση του Ωδείου, που έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο, είχε αποδοκιμαστεί από τους γονείς. Κι αυτή η δυσαρέσκεια των πολιτών όλο και μεγαλώνει λόγω πλέον και των προβλημάτων με την καθαριότητα αλλά και γενικότερα της κακής λειτουργίας του ενιαίου δήμου.


Η απάντηση Φωκιανού: 
Για άλλη μια φορά, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας αποφάσισε να δείξει και στον πλέον καλόπιστο Δημότη πως το διαζύγιό του με τη σοβαρότητα είναι μόνιμο και διαρκές. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό του βρέθηκε η ενημέρωση που θα κάνω στους φίλους και στα μέλη του Συνδυασμού της "Δημιουργικής Ενότητας Πολιτών Πεύκης - Λυκόβρυσης" για τα τεκταινόμενα στον ενιαίο Δήμο. Αυτή η εξαιρετικά άκομψη ανάμειξη στα εσωτερικά ενός άλλου Συνδυασμού, αποδεικνύει πως η διαστρέβλωση της πραγματικότητας παραμένει δεύτερη - ίσως και πρώτη - φύση για τον συγκεκριμένο πολιτικό άνδρα. Τον κατανοώ. Μπροστά στα αδιέξοδά του, η φυγή από την πραγματικότητα, είναι η μόνη λύση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου