Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Μια πρωτόγνωρη συγκέντρωση...



...
Εκατοντάδες πολίτες πλημμύρισαν το Πνευματικό Κέντρο της Μεταμόρφωσης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της επιτροπής ενάντια στο χαράτσι.

Η συμμετοχή του κόσμου απωτύπωσε με ακρίβεια την αντίθεσή του, τις ανησυχίες του και την ανάγκη του για ενημέρωση για την υπόθεση του χαρατσιού της ΔΕΗ. Εκπρόσωποι της επιτροπής ανέλυσαν τις θέσεις της, έδωσαν πρακτικές οδηγίες για τις περαιτέρω κινήσιες και ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στο θέμα.
Στην επιτροπή και τις ενέργειες που γίνονται συμμετέχουν οι Εξωραϊστικοί σύλλογοι Βλάχου, Νέας Ζωής, Σωτήρη Πέτρουλα, Δεξαμενής, Άσπρα Χώματα και Καναπίτσας.
Σημειώνεται ότι καθημερινά στο ωράριο εργασίας του Δήμου και απόγευμα 5 με 7 μμ στο Δημαρχείο λειτουργεί γραφείο που παραλαμβάνει τα σχετικά αποδεικτικά και δίνει οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι όλων των συλλόγων της περιοχής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αργύρης Σκοπελίτης, Θεόδωρος Βλάμης, Θανάσης Αλωνιστιώτης, Στράτος Σαραούδας. Εκ μέρους του Δήμου Νέας Ιωνίας προσκλήθηκε και χαιρέτισε τη συγκέντρωση ο αντιδήμαρχος Τάκης Κωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου