Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Κοντά στα παιδιά η ΑΕΚ

Το τμήμα υποδομών βόλεϊ της ΑΕΚ πήρε μια εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της ομάδας μας. Προσφέρει δωρεάν θέσεις στις Ακαδημίες σε 15 παιδιά του Δημοτικού από τον Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Προτρέπει μάλιστα και τα υπόλοιπα τμήματα να κάνουν το ίδιο. Η πρόταση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και ήδη ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Αγγελίδης βρίσκεται σε επαφή με όλα τα τμήματα για να προχωρήσει η διαδικασία η οποία μεταξύ άλλων θα συσφίξει και τις σχέσεις της ομάδας με τον Δήμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος υποδομών Βόλεϊ:


ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ 10 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ 5 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 3 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19,00-20,30 ΚΥΡΙΑΚΗ 11,00-12,30 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17,30-19,00.ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ(ΡΟΥΧΑ) ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου