Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Η δημοτική αρχή καθυστερεί να αντιληφθεί ...


και να αντιμετωπίσει τα επείγοντα προβλήματα της κοινωνίας.
Ανακοίνωση του ΣΥΝ Μεταμόρφωσης


.....synaristERA.jpg
Μεταμόρφωση  07.02.2012

Στο  δημοτικό συμβούλιο της 30.01.2012 συζητήθηκε το θέμα του ανοίγματος χώρων θερμαινόμενων για όσους πολίτες έχουν ανάγκη. Η διοίκηση του Δήμου μας αρνήθηκε να υλοποιήσει ακόμα και αυτήν την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για το άνοιγμα θερμαινόμενων χώρων όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 4 βαθμούς.
Στο όνομα του ότι “δεν διακρίνουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη”, δεν κάνει ο Δήμος τις στοιχειώδεις και άκρως απαραίτητες κινήσεις. Σήμερα στην πόλη μας υπάρχουν εκατοντάδες διαμερίσματα και μονοκατοικίες που δεν έχουν πετρέλαιο. Χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν θέρμανση κανενός είδους, επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ούτε το πετρέλαιο ούτε το ρεύμα. Η δημοτική αρχή της Μεταμόρφωσης πρέπει να αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία και να κάνει όσα επιβάλλον για να ανακουφιστεί ο λαός από τις δραματικές συνέπειες του Μνημονίου. 
Άμεσα λοιπόν, πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος θερμαινόμενος χώρος όλο το 24ωρο, ο οποίος να γίνει ευρέως γνωστός στους πολίτες. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία και με τη στήριξη των επιτροπών που ήδη υπάρχουν στην πόλη, πρέπει να αναπτύξει δράσεις στήριξης των πολιτών. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, η ενισχυντική διδασκαλία για τα παιδιά που πλέον δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν φροντιστήριο, είναι οι άκρως απαραίτητες δράσεις για να μη διαλυθεί η κοινωνία μας, όπως επιβάλλει η τρόικα και υλοποιεί η τρικομματική συμμαχία ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ. Οι πολίτες πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να πλαισιώσουν τις επιτροπές που λειτουργούν στη Μεταμόρφωση και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη. Η μόνη ελπίδα για το λαό μας είναι η ίδια του η δράση.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ Μεταμόρφωσης


synmetamorfosi@yahoo.gr
http://www.synmetamorfosis.blogspot.com/


synaristERA.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου