Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Φορτηγά Σκοπίων (;)...


 ...
εργάτες "μαύροι", αδήλωτοι, αγνώστου προελεύσεως, το νέο κυβερνητικό όραμα στην καθαριότητα! 


...
Με ανάγλυφο και κωμικοτραγικό τρόπο ξεδιπλώνεται η κυβερνητική πολιτική στη διαχείριση των απορριμμάτων!
Δεξιοτίμονα φορτηγά - οι πληροφορίες μιλάνε για προέλευση FYROM- με εργάτες αγνώστου τσυτότητας και προέλευσης, επειχήρησαν να συλλέξουν τα σκουπίδια στην Κύμης. Η κατάληξη ήταν η φωτιά στο ιδιωτικής εταιρείας απορριμματοφόρο που έστειλε η Περιφέρεια στο δήμο Νέας Ιωνίας.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στη συμβολή των οδών Κύμης και Ακροπόλεως όταν απεργοί της ΠΟΕ- ΟΤΑ προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τα δύο απορριμματοφόρα και να μπλοκάρουν την επιχείρηση της αποκομιδής των απορριμμάτων, ενώ κατά τη διάρκεια τους πετάχτηκαν μπογιές και υπήρξε προπηλακισμός ενός εκ των οδηγών, με αποτέλεσμα ένας από τους απεργούς να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Ωστόσο ενώ τα οχήματα είχαν ακινητοποιηθεί, τα επεισόδια έδειχναν να πηγαίνουν προς εκτόνωση και ενώ η αστυνομία συνέχιζε να βρίσκεται στο χώρο, η φωτιά στην καμπίνα του οδηγού πυροδότησε καινούργιες εντάσεις για την αιτία και την προέλευση της. Στο χώρο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής ενώ, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ζημιές σε σπίτια και καταστήματα της γύρω περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου