Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Προσφορές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Αγαπητοί συνδημότες,
Με την έναρξη της λειτουργίας του Δημοτικού Παντοπωλείου, διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση, την αυθόρμητη συμμετοχή και συμπαράσταση πολλών κατοίκων της πόλης μας, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Όσοι συμπολίτες μας, επιθυμούν να προσφέρουν και να ενισχύσουν το Δημοτικό Παντοπωλείο, μπορούν να προσφέρουν ότι επιθυμούν, από την παρακάτω κατάσταση και να παραδώσουν τις προσφορές στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, 28ης Οκτωβρίου 3 από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
  1.  
ΑΛΑΤΙ
  1.  
ΑΛΕΥΡΙ
  1.  
ΓΑΛΑ
  1.  
ΖΑΧΑΡΗ
  1.  
ΚΑΦΕΣ
  1.  
ΚΟΜΠΟΣΤΑ
  1.  
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
  1.  
ΠΟΥΡΕΣ
  1.  
ΡΥΖΙ
  1.  
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  1.  
ΤΟΜΑΤΑ ΠΕΛΤΕ
  1.  
ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
  1.  
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
  1.  
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
  1.  
ΟΣΠΡΙΑ
(Φακές- Φασόλια – Ρεβύθια κλπ.)
  1.  
ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
(Μπισκότα, παξιμάδιακλπ.)
  1.  
ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
(Πάνες κλπ.)
  1.  
Πάνες ακράτειας
  1.  
Είδη Προσωπικής Υγιεινής
Αφρόλουτρα, Σαμπουάν κλπ.
 
Προσοχή!!
Παρακαλούμε στις προσφορές να μην περιλαμβάνονται φρέσκα προϊόντα και κρέατα, αφού δεν είναι δυνατόν να συντηρήσουμε.

 
Από τη Δευτέρα 19/12/2011 αρχίζει η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ν. ΙΩΝΙΑΣ.
Το κοινωνικό παντοπωλείο στεγάζεται σε ισόγειο κατάστημα , στην οδό 28ηςΟκτωβρίου 3 , σε χώρο που ευγενώς παραχωρήθηκε στο δήμο , από το Σύνδεσμο Κλωστοϋφαντουργών .
Τα προϊόντα του κοινωνικού παντοπωλείου προέρχονται κυρίως από το Δήμο σε βάρος   του Δημοτικού προϋπολογισμού του , αλλά και από Δωρεές ευαισθητοποιημένων Δημοτών, Συλλόγων, Σωματείων και Εταιρειών.
Τα προϊόντα διανέμονται δωρεάν στους δικαιούχους και περιλαμβάνουν τυποποιημένα τρόφιμα, είδη Βρεφανάπτυξης και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.
Ο έλεγχος διακίνησης των προϊόντων καταγράφεται ηλεκτρονικά και τηρούνται βιβλία εισερχομένων και εξερχομένων τόσο για τα προϊόντα που αγοράζονται από το Δήμο , όσο και γι΄ αυτά που προέρχονται από τις Δωρεές.
Οι δικαιούχοι επιλέγονται με κοινωνικά, οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια κατόπιν έρευνας της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου και εγκρίνονται στη συνέχεια από την Οικονομική Επιτροπή.
Ο έλεγχος λειτουργίας του παντοπωλείου γίνεται από επιτροπή που αποτελείται από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, δυο Δημοτικούς Συμβούλους, το   Δ/ντη της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής  και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας.
Η υποστήριξη λειτουργίας της παραπάνω δομής γίνεται από το προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. ΙΩΝΙΑΣ ,το οποίο συνεπικουρείται από ομάδα εθελοντών η οποία έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.
Το ωράριο λειτουργίας του παντοπωλείου είναι .
Πρωί . Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 πμ -2.00 μμ
Απόγευμα . Τέταρτη και Πέμπτη 7.00 μμ -9.30 μμ.
Για κάθε πληροφορία , τόσο για την ένταξη στο πρόγραμμα δικαιούχων , όσο και για την δωρεάν προσφορά ειδών προς το παντοπωλείο , μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.
2102793916 – 2102777198 – 2102793785.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου