Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Καλά που υπάρχουν κι αυτοί...


Στη φιλανθρωπία ως έσχατο στήριγμα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, έφτασε η ελληνική κοινωνία του ΔΝΤ και της τρόικας. Το Χατζηπατέρειο εξασφάλισε τα στοιχειώδη από προσφορές των πελατών των Α-Β της Μεταμόρφωσης...


....Το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας επέλεξαν να ενισχύσουν τα δύο καταστήματα ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ της Μεταμόρφωσης (στην πλατεία και στην οδό Πεύκων), στο πλαίσιο των δράσεων που διοργάνωσαν, με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Εθελοντισμού (2011).
Για δύο ημέρες (στις 25 και 26 Νοεμβρίου), οι πελάτες των δύο καταστημάτων ενημερώνονταν ότι μπορούσαν να δωρίσουν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, προϊόντα καθαρισμού κ.α., για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών του «Χατζηπατέρειου».
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 29 Νοεμβρίου, μέλη του προσωπικού της ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ κατέφθασαν στο Κέντρο, «φορτωμένοι» με τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν.
Η Διοίκηση, η Διεύθυνση, το προσωπικό του Ιδρύματος και τα παιδιά του «Χατζηπατέρειου» Κ.Α.Σ.Π., ευχαριστούν – από βάθους καρδιάς – την ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την πρωτοβουλία της, αλλά και όλον εκείνο τον κόσμο που με ευαισθησία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας ότι παρά τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά – και όχι μόνο – συνθήκες που ολόκληρη η χώρα βιώνει, η αγάπη και η αλληλεγγύη περισσεύουν.
Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές !
Γιατί «μαζί ξεπερνάμε τα εμπόδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου